Bu duyarlı davranışı sonrasında personeli makamında ağırlayan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Halil İbrahim Çınar’ın örnek bir davranış ortaya koyduğunu aktardı.

Geçtiğimiz gün İsmetpaşa Mahallesi Milli Egemenlik Caddesinde görev alanında bir miktar para bulan Dulkadiroğlu Belediyesi personeli Halil İbrahim Çınar, polis ekipleriyle irtibata geçerek parayı sahibine teslim etmişti.

Bu davranışını takdirle karşılayan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, 16 yıldır temizlik görevlisi olarak hizmet eden Çınar’ı ödüllendirdiklerini kaydetti.

Başkan Okay, davranışıyla Türkiye’ye örnek olan Çınar’ı makamında misafir ederek şunları söyledi: “Çevre Temizlik personelimiz Halil İbrahim Çınar bu davranışıyla bizleri gururlandırmıştır. Bu örnek davranışından dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Bu davranışıyla kamu görevlisi olmanın gerekliliklerini de yerine getirmiş oldu. Tüm personel arkadaşlarımızın aynı hassasiyetle görevlerini yerine getirdiğinin altını çizmek istiyorum. Halil İbrahim kardeşimiz bu davranışıyla onlara ayrıca örnek oldu. Onun bu davranışını da ödüllendireceğiz.”

Duygu ve düşüncelerini dile getiren Halil İbrahim Çınar’da şunları söyledi: “Görev alanımda temizlik çalışması yaparken önemli miktarda bir para bulduk. İlk iş olarak 155 ekipleriyle irtibata geçerek miktarı tutanak altına aldık. Paranın sahibinin bulunmasıyla da kendisine teslim ettik. Ben bir kamu görevlisi olarak görevimi yerine getirdim. Sayın başkanımızın bu konuda bizlere teşekkür etmesi beni onurlandırdı ve gururlandırdı. İnşallah bundan sonra daha hassas ve duyarlı bir şekilde çalışmaya devam edeceğim.”
 

Editör: Haber Merkezi