Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, ziyarette İnşaatçılar Odası Başkanı Adnan Kozak’a hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, kendisine ve yönetimine başarılar diledi.

Ziyarette yaptıkları hizmetlerden kısaca bahseden Başkan Okay: “Bizler memleketimize belediye başkanı olarak hizmet ederken, şehrimizin gelişmesinde STK’ların da önemi büyük. Bu anlamda beraber istişare ederek şehrimizi kalkındırmak hepimizin görevi.

İnşaatçılar Odası Başkanımız Adnan Kozak da dördüncü kez başkan seçildi. Bu bir başarının göstergesidir. Kendisini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İnşaatçılar Odası Başkanı Adnan Kozak da, Başkan Okay’a teşekkür ederek,  hizmetlerini yakından takip ettiğini, takdirle karşıladıklarını ifade etti.

İnşaatçılar Odası olarak şehrin gelişmesi adına her türlü göreve hazır olduklarını söyleyen Başkan Kozak; “Ortak paydamız Kahramanmaraş. Bizler de temsil ettiğimiz esnaf grubumuzun gelişmesi adına her türlü gayreti gösteriyoruz. Şehrimizin kalkınması için de elbette güç birliği yapmamız gerek. Bu anlamda oda olarak üzerimize düşen her göreve hazırız” dedi.

Sohbetin ardından Başkan Kozak’a bir de plaket takdim eden Başkan Okay, hayırlı olsun ve başarı dileklerini yeniledi.

 

Editör: Haber Merkezi