Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Koronavirüs ile mücadelenin yanı sıra tüm belediyecilik hizmetlerini de aksatmadan sürdürdüklerini kaydetti.

Başkan Okay, bu sürecin sona ermesiyle vatandaşların sosyal tesis ve mesire alanlarına kavuşacakları günü beklediklerini dile getirdi.

Virüs ile mücadele çalışmalarının yanı sıra Fen İşleri Ekipleri’nin de yoğun bir mesai harcadığını kaydeden Başkan Okay, vatandaşların hizmetine sunulacak alanların tadilattan geçtiğini, yeni projelerin de başarı ile devam ettiğini belirtti.

Özellikle vatandaşların sıklıkla kullandığı mesire alanları, parklar, çay bahçeleri ve sosyal alanların özenle elden geçirildiğini aktaran Başkan Okay, macera parkı, bahtiyar yokuşu 2 ve diğer projelerin de inşaat çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi.

Başkan Okay, konuyla ilgili yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “Tüm dünya olarak önemli bir süreçten geçiyoruz. Türkiye olarak da bu süreci en iyi yürüten ülkelerin başında geliyoruz. Bu başarı hükümetimizin doğru politikaları ve vatandaşımızın hoş görüsü ile gerçekleşmektedir. Bu süreç başarılı bir şekilde atlatıldığında bizler de vatandaşlarımızın temiz hava alacakları, doyasıya gezip dolaşa bilecekleri alanlarımızı elden geçiriyoruz. Bu süreç ne kadar zorlu da olsa Dulkadiroğlu Belediyesi olarak hiçbir projemizi durdurmadık ve özverili bir şekilde çalışarak projelerimizi tamamlamaya gayret ediyoruz. Vatandaşlarımızın bu sürecin ardından koşacakları mesire alanlarımızı onların geleceği güne hazırlıyoruz. Macera parkımızın inşaatını hızla devam ettiriyoruz.

Bahtiyar Yokuşu 2 Projemiz tüm hızıyla devam ediyor. Ayrıca tüm park ve bahçelerimiz tadilattan geçiriliyor. Cevizli Bahçenin tadilat çalışmaları devam ediyor. Gençlerimizin göz bebeği gençlik merkezimiz aynı özveriyle gençlere kavuşacağı güne hazırlanıyor. Biz bu süreci hizmet anlamında da en iyi şekilde değerlendiriyoruz. Bu süreci birlikte atlatacağız ve normal zamanlarımızda olduğu gibi yine kol kola olacağız. Ben vatandaşlarımızın sabırla beklemesini tavsiye ediyor hepsine saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”

Editör: Haber Merkezi