Göreve geldiği günden bu yana esnaf ziyaretlerine büyük önem veren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Sakarya Çarşısı esnafıyla bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Çarşının eski önemine kavuşması için yaptıkları çalışmaları anlatan Başkan Okay, modern sokak iyileştirme projesini uyguladıkları çarşının eski değerini yeniden kazandığını vurguladı.

Esnafın sorunlarını da dinleyen Başkan Okay, bu sorunların çözümü noktasında da çalışma yapacağını kaydetti. Okay, konuyla ilgili yaptığı konuşmasında şunları aktardı: “Esnafımız toplumun nabzını tutan en önemli unsurlardan bir tanesidir. Bu sebeple esnafımızla sık sık bir araya geliyoruz. Bugün de Sakarya Çarşısı esnafımızı ziyaret ettik. Onlarla istişarelerde bulunduk ve sorunlarının çözümü için yapacağımız çalışmaları anlattık. Ben bu güzel çarşımızın eski günlerine dönmesinden duyduğum memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Esnafımızda bu durumdan gayet memnun olduğunu ifade etti.

Bu noktada yaptığımız çalışmaları sürdüreceğimizi de belirtmek istiyorum. İstişare ve hasbihal için esnaflarımızı sık sık ziyaret etmeye devam edeceğiz.”

Sakarya Çarşısı esnafı da Başkan Necati Okay’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Editör: Haber Merkezi