Kurtuluş etkinlikleri çerçevesinde Kahramanmaraş’a gelen ve Kervanhan tesislerinden Türkiye’ye seslenen Radyo 7’nin sevilen programcısı Talha Bora Öge, programının bir bölümünde Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ı konuk etti.
Kahramanmaraş’ın tarihi ve kültürel değerlerinden bahseden Başkan Okay, son yıllarda yapılan atılımlarla şehrin turizmde büyük ilerleme kaydettiğini söyledi.
Dulkadiroğlu Belediyesi olarak bu ilerlemeye katkı sağlamak için çalışmalar yaptıklarının altını çizen Başkan Okay, bu kapsamda etkinliklerde yaptıklarını ifade etti. Son olarak kış turizmine katkı sağlamak ve Dulkadiroğlu bölgesinde yer alan Yedi Kuyular mevkisini canlandırmak amacıyla Kar Festivali düzenlediklerini belirten Başkan Okay, bu gibi etkinlikleri geliştirerek devam edeceklerini söyledi.

Akdeniz’in incisi Kahramanmaraş’ın tarihi ve kültürel değerlerini insanların yerinde görmesi gerektiğini dile getiren Başkan Okay, tüm Radyo 7 dinleyenleri Kahramanmaraş’a davet etti.
Ünlü radyo programcısı Talha Bora Öge’de Başkan Okay’a yayınana renk kattığı için teşekkür etti. Kahramanmaraş’ın kültürel zenginliklerine hayran kaldığını belirten Öge, tüm sevenlerini buraya davet ederek programını şiirlerle sürdürdü.





Editör: Haber Merkezi