Dulkadiroğlu Belediyesi Mart ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Necati Okay’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Saygı duruşunda ve İstiklal Marşı’nın ardından başlayan meclis toplantısında gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. 31 mart seçimleri öncesinde yapılan son toplantı olması nedeniyle Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay bir konuşma yaptı.  

Dulkadiroğlu ilçesinin kurucu meclis üyelerine seslenen Başkan Okay, bu bakımdan meclis üyelerinin tarihe geçtiğini hatırlattı. Tüm meclis üyelerine tek tek teşekkür eden Başkan Okay, konuşmasını şu şekilde sürdürdü : “Dulkadiroğlu Belediyesi’ni kurarak her mahallesinde bir iz bırakmayı başardık. Yapacak daha çok işimiz var. Rabbim ikinci dönemi de bizlere nasip ederse aynı özveriyle çalışmayı sürdüreceğiz. Yapmış olduğumuz hizmetleri hep birlikte yaptık. Hem Milliyetçi Hareket Partisi hem de Ak Parti grubu olarak ilçemizin kalkınmasında ve gelişmesinde gerekeni yaptık. Birçok kararı oy birliğiyle aldık ve ilçemize hizmet olarak yansıttık. Bundan dolayı tüm meclis üyelerimizi ayrıca tebrik ediyorum. Dulkadiroğlu Belediyesi meclis üyeleri olarak hepimiz tarihe geçtik. İlçemizin ilk belediye meclis üyesi olmak ayrı bir gurur ve onurdur.

Ben bu vesileyle herkese bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte de istişare etmeye ve görüşmeye devam edeceğiz.

Editör: Haber Merkezi