Mahçiçek mesajında şu ifadelere yer verdi.

“Onikişubat Belediyesi EXPO 2023 projemizin gerçekleşmesine uzun zaman olmasına rağmen meyvelerini şimdiden gördüğümüz bu önemli vize bilgilendirme toplantısı işadamlarımız, sanayicilerimiz, kültür ve eğitim turizmi gibi birçok alanda bize büyük kolaylık ve katkılar sağlayacak.

 Şehrimize ve ülkemize büyük katma değer sağlayacak EXPO 2023 hazırlıkları ve alt yapı çalışmaları için üzerimize düşen görevleri yapmaya devam ediyoruz. Yaptığımız bu hizmetle uzun vadede çocuklarımız ve torunlarımız dahi bunun ekmeğini yiyeceklerdir. Ülkemizin ve insanımızın en güzeline layık olduğunu düşünüyor ve bu bilinçle hizmetlerimizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz.”

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) ve Onikişubat Belediyemiz işbirliğinde, ‘Federal Almanya Cumhuriyeti Schengen Vize Bilgilendirme’ toplantısı Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantıya Ankara Alman Büyükelçiliği Vize Bölüm Başkanı Jörg Fürstenau, Ankara Alman Büyükelçiliği Vize Bölümü Schengen Yöneticisi Stefan Lange, iData İşletme Müdürü Melisa Çakır, KMTSO Başkanı Serdar Zabun, Onikişubat Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Yoğurt, AKP Onikişubat İlçe Kadın Kolları Başkanı Banu Pakdil, Meclis Üyeleri,  Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanefi Öksüz ve çok sayıda iş adamı katıldı. İş vizeleri başta olmak üzere fuar katılımı, uzun süreli vizeler, vize için gerekli belgeler, ziyaretçi, turist vizeleri, kültürel değişim, spor yarışmaları, üniversite eğitimi ve genel ulusal vizeleri gibi konuların anlatıldığı programda, Ankara Alman Büyükelçiliği Vize Bölüm Başkanı Jörg Fürstenau, Ankara Alman Büyükelçiliği Vize Bölümü Schengen Yöneticisi Stefan Lange, iData İşletme Müdürü Melisa Çakır, Kahramanmaraş’lı iş adamlarının sorularını yanıtladı.

Editör: Haber Merkezi