Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ali Ünsal’ın da eşlik ettiği ziyarette, Hastane Yöneticisi Uzm. Dr. Ali Nuri Öksüz ve görevli doktorlarla bir araya gelen Başkan Mahçiçek, sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.



Ziyarette konuşan Başkan Mahçiçek, hekimlerin ve sağlık çalışanlarının hayati olmasının yanı sıra manevi yönden de en ulvi görevlerden birini yerine getirdiğini söyledi. “Bizim inancımıza göre bir insanı kurtaran, tüm insanlığı kurtarmış gibidir” diyen Mahçiçek, şunları kaydetti:



“Dolayısıyla sizler her gün insanlarımızı kurtarıyor, yaşama bağlıyorsunuz. Bu nedenle sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Sizlerin de yakinen bildiği gibi ülkemizde son yıllarda sağlıkta gerçekten çağ atladı. Bunda hükümetimizin başarısı kadar sizlerin de emeği çok büyük. Geçmişte kentimizde tedavi edilemeyen bir çok hastalık sizler sayesinde, bu güzel fiziki mekanlarda tedavi ediliyor. İyi ki varsınız, hepinize şükranlarımızı sunuyoruz. Bu vesileyle tüm hekimlerimizin, tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını yürekten kutluyorum.”



Hastane Yöneticisi Öksüz ve hekimler de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Mahçiçek ve Başkan Yardımcısı Ünsal’a teşekkür ettiler. 



Editör: Haber Merkezi