Pazarcık Merkez Ulu Camii’nde kılınan Cuma Namazının ardından, yapılan programda etli pilavı kendi elleriyle vatandaşa ikram eden Büyüknacar Belediye Başkanı Mirze Kazlı’ya, AK Parti Milletvekili Sıtkı Güvenç ve Pazarcık İlçe Başkanı Mesut Ganidağlı’da eşlik etti.

Başkan Mirze Kazlı, gazetemize yaptığı açıklamasında; “Kutlu Doğum Haftasının ülkemize ve insanımıza hayırlar getirmesini diliyorum. Bu gün burada hepimiz bir araya gelerek, manevi duygularımızın gelişmesini ve pekişmesini sağladık.

Peygamberimiz (SAV)'in doğumu vesilesiyle birçok şekilde kutlamalar yapıyoruz. Bugünde ekmeğimizi paylaşarak birlik ve beraberliğimizi sergiledik. Hz. Peygamberimizin de insanlığa mesajı budur.

Mümkün olduğu ölçüde her yıl Kutlu Doğum etkinliklerini daha da genişleterek, daha da anlamlı kılarak kutlayacağız” dedi.

Millevekili Sıtkı Güvenç’te, Belediye Başkanı Mirze Kazlı ve emeği geçenlere teşekkür ederek, bu kutlamanın kendisini eski Ramazan günlerine götürdüğünü ifade etti ve şunları söyledi: “Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed’in doğum günü dolayısıyla idrak edilen Kutlu Doğum Haftası’nın; ülkemizden başlayarak tüm İslam aleminde ve tüm Dünya’da şefkat, sevgi, hoşgörü, adalet ve huzur ikliminin hakim olmasına vesile olmasını dilerken, tüm İslam aleminin Kutlu Doğum Haftası’nı tebrik ediyorum.”

Yapılan programa, Milletvekili Sıtkı Güvenç’in yanı sıra AK Parti Pazarcık İlçe Başkanı Mesut Ganidağlı ve yönetim kurulu üyeleri, Yumaklıcerit Belediye Başkanı Murat Ceyhan, ilçe Daire Müdürleri ve vatandaşlar katıldı.







 

Editör: Haber Merkezi