Zabıta Teşkilatının 194. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla, bir mesaj yayınlayan Bem-Bir-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Necati Kahveci, zabıtaların toplumsal hayatın düzene binmesinde çok zor şartlarda görev yaptıklarını söyledi.

Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Kahveci yaptığı açıklamada: “ Bu yıl, zabıta teşkilatımızın 194. kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz. Osmanlı döneminde toplumsal ve ekonomik hayatın önemli ve ayrılmaz parçası olan Zabıta teşkilatımız, günümüzdeki yasal statüsüyle milletimize hizmet etmeye devam ediyor. Belediyelerimiz bünyesinde görevini icra eden zabıta teşkilatı mensuplarımız, son yıllarda haksız suçlamalara maruz kalmış, bazı medya organlarının bilinçli ya da bilinçsiz karalamalarıyla yıpratılmıştır.

Zabıta görevlileri de toplumun diğer fertleri gibi kendi alanlarında milletine hizmet eden, ekmeği için çalışan insanlardır. Zabıtalar da herkes gibi vicdan taşımakta, vatanı ve milleti uğruna her fedakarlığı yapmaktadır. Zabıta teşkilatı; hukuk çerçevesinde çalışan, ekmeğini kazanmak için gayret gösteren vatandaşlarımızın her daim yanında ve hizmetinde olmuştur olmaya da devam edecektir.

Bu vesile ile canla-başla görev yapan tüm zabıta teşkilatımızın kuruluş yıldönümünü kutluyor, tüm zabıta memurlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi