Başkan Güven, Afşin Öğretmenevinde düzenlenen programda yaptığı konuşmada; “Bugün Afşin ve Elbistan ilçelerimizde çalışan gazeteci arkadaşlarımızla 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlamak amacıyla bir aradayız. Mesai kavramı gözetmeksizin kamuoyunu doğru bilgilendirmek için haber peşinde koşan gazeteci arkadaşlarımız zor şartlarda toplumumuzu aydınlatırken, diğer taraftan da vatandaşlarımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getirmektedirler. Demokrasinin işleyişinde ve gelişmesinde önemli rol üstlenen basın, bu özelliğiyle demokrasilerin vazgeçilmez bir parçasıdır” dedi. 



Basın mensuplarının yorum ve görüşlerinin, çalışmalar da önemli faydalar sağlamakta olduğunu belirten Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven konuşmalarına şöyle devam etti, “Afşin’imizin, Kahramanmaraş’ımızın gelişmesi, vatandaşlarımızın daha iyi hizmet alabilmesi, daha yüksek yaşam standartlarına kavuşabilmesi için yaptığımız çalışmaları basın yayın organları vasıtasıyla değerli medya temsilcilerimiz halkımıza duyurmaktadır. Yine aynı şekilde vatandaşlarımızın sorunlarını da bize ileterek şehrimizin her kesimine kulak verebilmemize imkân sağlamaktadırlar. Basın mensuplarımızın yorum ve görüşleri, bizlerin çalışmalarına da önemli faydalar sağlamaktadır. Bu vesileyle tüm gazetecilere sağlıklı, mutlu ve huzurlu ömürler diliyor, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nünüzü kutluyorum.” 

Aksu TV ana haber bülteninde 3G bağlantı ile canlı yayın yapıldığı programda, gazetecilerle ile sohbet eden Başkan Güven, gecenin sonunda katılımcılara çeşitli hediyeler takdim etti.
Editör: Haber Merkezi