Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, 5. Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı’nı ziyaret etti. Fuar alanındaki stantları tek tek gezen Başkan Güngör, üreticilerden bilgiler aldı.

Kahramanmaraş’ın tarımda önemli bir potansiyeli olduğuna vurgu yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Tarım, Gıda ve Hayvancılık fuarına ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Bu Fuar Tarım Borsası İçin Çalışmalarımıza Ön Hazırlık

Başkan Güngör, “ Bir şehirdeki, fuarların, kongrelerin, sempozyumların sayısı ve buna da ulusal ya da uluslararası katılımlarda o şehrin rekabet gücünü potansiyelini gösterir. Geçtiğimiz hafta Kitap ve Kültür Fuarımızı gerçekleştirdik. Şimdi de Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarını gerçekleştiriyoruz. Hamdolsun şehrimizin önemli bir potansiyeli var. Fuarımıza da il dışından da çok sayıda firma katılım gösterdi.

Seçimden önceki vaatlerimiz arasında büyük bir tarım borsası oluşturmak vardı. Bu konseptin daha büyüğünü oluşturmak ve bölgedeki tüm şehirlerimizi bu fuara çekmek. Bu fuar da, projelerimiz arasında yer alan Tarım Borsası çalışmalarımıza önemli bir hazırlık aşaması. İnşallah bu fuarımızı daha da geliştireceğiz. Bu vesileyle gerçekleştirilen organizasyona katkı sağlayan tüm kuruluşlara teşekkür ediyorum” dedi.  

Ziyareti sırasında fuarı ziyarete gelen vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Güngör, AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ve AK Parti Dulkadiroğlu Başkanı Şahin Avşaroğlu ile de Büyükşehir Belediyesi standında fuarın değerlendirmesini yaptılar.

Editör: Haber Merkezi