Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Evde Hayat Var temalı yarışmalarda dereceye giren çocuklarla telekonferans sistemi ile bağlantı kurarak tebrik etti ve başarılarından dolayı çocukları kutladı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından koronavirüs salgını kapsamında düzenlenen Evde Hayat Var temalı resim, şiir, kompozisyon ve masal anlatma konularında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren çocuklarla telekonferans yöntemi ile bağlantı kurarak dereceye girenleri tebrik eden Başkan Güngör, yarışmaya katılan ve katılmayan tüm çocukların ve gençlerin bir inci olduğunu söyledi.

Çocuklarımız ve gençlerimiz pırıl pırıl

Başkan Güngör yaptığı açıklamada: “Çocuklarımızla yaptığımız görüşmelerden oldukça mutlu oldum. Çok zor bir sürçten geçiyoruz ama insanlarımızın moral ve motivasyonu açısından bu tür faaliyetleri de önemsiyoruz.  Çocuklarımız ve gençlerimiz pırıl pırıl. Kurallara uyma konusunda inanın bizden daha fazla gayret ediyorlar. Bir düşünürün dediği gibi birinci olursanız yarışmacıları geride bırakmış olursunuz. Ama bir inci olursanız herkese ışık saçarsınız. Yarışmaya katılan ve katılmayan tüm kardeşlerimiz bizim için bir incidir. Sembolik de olsa öne çıkan kardeşlerimize çeşitli hediyelerimiz oldu ama yarışmaya katılan tüm kardeşlerimize çeşitli sürprizlerimiz programlarımız olacak” diye konuştu.

Başkan Güngör ayrıca telekonferansla bağlandığı öğrencilerle görüşme esnasında yarışmalarda birinci olanları 23 Nisan anısına Ankara’ya götürme müjdesi de verdi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Evde Hayat Var temalı resim, şiir, kompozisyon ve masal anlatma yarışmalarına 1540 yarışmacı katıldı.

İlkokul, Ortaokul, Lise ve Yetişkinler arası düzenlenen yarışmalarda dereceye giren birincilere 1000 TL, ikincilere 750 TL üçüncülere de 500’er TL, mansiyonlara ise oyun seti ve kitap seti hediye edildi.

Editör: Haber Merkezi