Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapımına başlanan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Güngör, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Andırın Belediyesi’nin elbirliği ile Andırın’ın sorunlarının üstesinden gelmeye gayret edeceklerini söyledi.

Başkan Güngör ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada: “İlçelerimize gerçekleştirdiğimiz gezi inceleme ve teşekkür ziyaretleri kapsamında bugün Andırın İlçemizi ziyaret ettik. Burada Fen İşleri Dairesi Başkanlığımızın yapmakta olduğu sıcak asfalt kaplama çalışmalarını yerinde inceledik.

Büyükşehir Belediyemizin yetkisinde olan temizlik başta olmak üzere bazı görevleri ilçe belediyelerimize devretmiştik. Burada bulunan Andırın Gençlik Merkezi’ni de Andırın Belediyemize devrettik. Orasının çalıştırılması hususunda da gerekli personel ve teçhizat gibi desteği de vereceğiz. Büyükşehir Belediyemiz ile Andırın Belediyemiz birlikte koordineli bir şekilde ilçemizin sorunlarını ihtiyaç sırasına göre çözme gayretinde olacağız. Seçim sürecinde bizlere verdikleri desteklerden ve bugün ziyaretimizdeki ev sahipliğinden dolayı Belediye Başkanımız Ahmet Doğan’a ve tüm Andırınlı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Güngör’ün Andırın ziyaretine Genel Sekreter Dr. Rüstem Keleş, Kaski Genel Müdürü Doç. Dr. Özgür Özdemir, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Ertürkmen, Fen İşleri Dairesi Başkanı Fatih Yoldaş ve diğer ilgililer katıldı.

Editör: Haber Merkezi