Esaret altında yaşamaktansa ölümü tercih eden, şehitlik mertebesini kendine şeref madalyası gören ve bugün bize bu topraklarda özgürce yaşamayı sağlayan ecdadımızı  “unutmamak ve unutturmamak” adına şehrimizin kurtuluş yıldönümünü her geçen yıl daha büyük bir coşku ile şehit ve gazilerimizin anılarına yakışır şekilde kutlamaya gayret ediyoruz.

Bu yıl Kurtuluş Haftası kutlamalarımızda ilkini organize ettiğimiz ve gelecek yıllarda gelenekselleştirmeyi planladığımız kurtuluş koşusu, futbol turnuvası, yöresel yemek yarışması ve kahraman bebekler yarışıyor gerçekten büyük bir katılımla gerçekleşti.

Türkiye’nin hemen hemen her ilinden şehrimize gelen 300’e yakın profesyonel sporcu ve katılımcılar ile gerçekleştirdiğimiz Kurtuluş Koşusu’nda yaşanan büyük heyecan ve coşku hepimizi çok mutlu etti.

12 Şubat onurunu bize yaşatan aziz kahramanlarımız anısına düzenlediğimiz organizasyonlarımıza katılan tüm katılımcılara ve kendisine bırakılan değerli mirasa sahip çıkan Kahramanmaraşlı hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Sevgi ve saygılarımla…

Editör: Haber Merkezi