Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ile Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Sayim Ata ile birlikte Türkoğlu’nda, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmakta olan mesire alanını gezen Başkan Erkoç, çalışmalara ilişkin bilgiler aldı.
Türkoğlu Mesire Alanı’nda yaptığı incelemenin ardından bir açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç: “Türkoğlu muza çok güzel bir park kazandırıyoruz.95 dönüm alanda çalışmalarımız bitmek üzere. İnşaallah Mayıs ayında vatandaşımızın hizmetine açacağız. Türkoğlumuz yazın çok sıcak ve nemli bir havaya sahip. İnsanlarımızın yazın aileleri ile beraber gidip oturabilecekleri rahat nefes alabilecekleri güzel alanlar oluşturuyoruz. Bu bölgenin en güzel parklarından birisi olacak burası.

Bu çalışmalarımız tüm ilçelerimizde başlayacak. Pazarcık ilçemizde Yukarı Pazarcık’ta çalışmaya başlayacağız. Elbistan’da Ceyhan Nehri kenarındaki alanla ilgili arkadaşlarımızın çalışması devam ediyor. Şehir merkezine de çok büyük parklar yapıyoruz. Ağcalı Parkı ile  Gayberli de kentsel dönüşüm sonrası yapacağımız parkları birleştireceğiz. Ceyhan Nehri kenarında bir rekreasyon alanı çalışmalarımız devam ediyor. İnşaallah bu çalışmalarımızı hızlı bir şekilde yaparak halkımızın hizmetine açacağız” diye konuştu.

Başkan Erkoç aynı zamanda 23 Nisan Parkı’nı da gezerek incelemelerde bulundu ve yeniden düzenleme çalışmalarının yapılmasını istedi.

Başkan Erkoç 23 Nisan parkında kendisini karşılayan çocuklara çeşitli oyuncaklar hediye etti.

Türkoğlu Mesire Alanı içerisinde; Kafeterya ve Çocuk Oyun Alanı zemin hazırlandı. Yürüyüş yolları yapıldı. Bordür Parke Döşemesi yapıldı. Aydınlatma tesisatı döşendi. Su tesisat döşeme çalışması yapıldı. Güvenlik kulübesi ve İdare binası sıva işleri yapıldı. Basketbol Saha yapımı tamamlandı. Çardak, Barbekü, Çeşme ve Lavabo wc yapımı devam ediyor.

Kafeterya, Çocuk Oyun Alanı, Dinlenme alanları, Kent Mobilyaları montajı Bitkilendirme Çiçeklendirme Aydınlatma yapılacak.



 

Editör: Haber Merkezi