Çamlıca Sosyal Tesisleri’nde Eşi Derya Erkoç ile birlikte bayan personellerle bir araya gelen Başkan Erkoç, 8 Mart Dünya kadınlar gününü kutlayarak çeşitli hediyeler verdi.

Başkan Erkoç, bayan personellere hitaben yaptığı konuşmasında; Bugün farkındalık oluşturma açısından çok önemli bir gün. Çünkü toplumları inşa edenler kadınlardır. Milletleri inşa eden, aileleri inşa eden, nesilleri eğiten kadındır. İlk öğretmenimiz, ilk edep ve terbiyeyi öğrendiğimiz bizi yaşama hazırlayan, dünyaya hazırlayan annelerimizdir. Bu açıdan toplumun ve milletlerin geleceğinde kadınlar çok önemli ve yön vericidir. Medeniyetlerin oluşumunda kadınlar kurucu görev ifa ederler. Bu açıdan kadın bizim medeniyetimizde çok önemlidir ve çok değerlidir.

Şehrimizi inşa ederken, geleceği inşa ederken sizler hemen yanı başımızda en büyük destekçilerimizsiniz. Sizlere çalışmalarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum.

Bugün geldiğimiz noktada, şehrimize yaptığımız yeniliklerde ve hizmetlerde sizlerin de emeği var. Bu şehirde insanların daha mutlu, daha huzurlu yaşamaları için el birliği ile çalışıyoruz.

Sizler sadece bir anne olarak değil, şehrin geleceğinin de sorumluluğu üzerinde olan insanlarsınız. Şehrin daha huzurlu, daha müreffeh ve daha yaşanılabilir hale gelmesinde sizlerin de çok büyük sorumluluğu ve katkısı var. Sizlere gayretlerinizden ve emeklerinizden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Kadınlarımızın sorunları ile daha yakından ilgilenelim, onları toplumsal hayata daha çok monte edelim diye Kadın ve Aile Şube Müdürlüğümüzü kurduk. Bu konuda çok ta başarılı olduğumuz inancındayım. Orada görev yapan arkadaşlarımızın şehrimize yeni bir motivasyon kazandırdıkları inancındayım” diye konuştu.

Başkan Erkoç daha sonra yemeğe katılan bayan personellere çeşitli hediyeler takdim ederek günlerini kutladı.

Editör: Haber Merkezi