Beraberinde AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Metin Doğan, İl Başkanı Ahmet Özdemir, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ve diğer ilgililerle birlikte Yedikuyular’da incelemelerde bulunan Başkan Erkoç, kayak merkezi için startı en kısa zamanda vereceklerini söyledi.



Yedikuyular Bölgesi’nin Kahramanmaraş için önemli bir zenginlik olduğuna işaret eden Başkan Erkoç, bu alanda Büyükşehir Belediyesine 2 bin 500 dönümlük bir alanın tahsis edildiğini söyledi.



Başkan Erkoç ihale çalışmalarını tamamladıklarını kaydederek:

“Kahramanmaraş’ın marka değerlerine çok büyük katkısı olabilecek bir alan. Bizde büyükşehir olarak göreve gelir gelmez buralarla ilgili bir çalışma başlatmıştık. Burada yaklaşık 2 bin 500 dönüm alanı belediyemize kazandırdık. Bu alanlar kamu kurumlarından uzun bir süreç sonucunda büyükşehir belediyesine tahsisi gerçekleşti.



Proje ihalelerini yaptık. Bu bölgede hem kışlık hem yazlık rekreasyon alanı proje çalışması bayağı sürdü, hamdolsun bitirdik. Burada iki tane kayak pistini Nisan ayında karların erimesiyle yapmaya başlayacağız. Kahramanmaraş’ımıza şimdiden hayırlı olsun diyorum” dedi.


Editör: Haber Merkezi