Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Elbistan’da yürüttüğü çalışmaları yerince inceleyen Başkan Erkoç, büyükşehir belediyesi olarak çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

ELBİSTAN’A DEĞER KATACAK

Ceyhan Nehri kenarında Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden parkta incelemelerde bulunan Başkan Erkoç burada yaptığı açıklamada: “Elbistan’ımızdaki çalışmalarımızı yerinde inceledik. Elbistan’ımıza Ceyhan Nehri’nin kenarında büyük bir park kazandırıyoruz. Şehrin merkezinde 90 dönüm bir alan burası. Çok güzel bir park olacak ve Nisan ayında tümüyle bitmiş olacak. Yeşil alanları, oyun grupları, kafeleri, oturma grupları, yürüyüş yolları, spor tesisleri ile beraber inşallah Elbistan’ımıza önemli bir eseri kazandırmış olacağız. Burası Elbistan’ımıza şehircilik anlamında değerine değer katacağı inancındayız. Hayırlı uğurlu olsun. Bu çalışmalarımız nehir boyunca devam edecek. Bu nehir Elbistan’ımız, Türkiye’miz için büyük bir zenginlik. Bizim görevimizde bunun etrafını en güzel şekilde ıslah etmek” dedi.

MANEVİ SORUMLULUĞUMUZDA

Ceyhan Nehri’nin temizliği konusunda görüşmelere devam ettiklerini aktaran Başkan Erkoç sözlerine şöyle devam etti: “DSİ ile görüşmelerimiz temizlik konusunda devam ediyor. Nehrin temizliği onların sorumluluğunda ancak bizim de manevi sorumluluğumuzda. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak burayı daha temiz, daha güzel tutmanın tedbirlerini de almaya çalışıyoruz.”

SOSYAL TESİS YAPACAĞIZ

Elbistan’a bir sosyal tesis kazandıracakları ifade eden Başkan Erkoç: “Önümüzdeki günlerde Elbistan’ımızda sosyal tesis inşaatımız da başlayacak. İhalesini tamamladık ve yer teslimini de yaptık. Müteahhit firmamız önümüzdeki günlerde çalışmalara başlayacak. Onu da Elbistan’ımıza kazandıracağız” diye konuştu.

SU ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Elbistan’ın içmesuyu sorunu yaşamaması için çalışmalara devam ettiklerini kaydeden Başkan Erkoç sözlerini şöyle tamamladı: “Elbistan’da su çalışmalarımız da devam ediyor. Akdere ve Sarımağara’dan su getireceğiz. Müteahhit firma şu anda çalışıyor. Bununla ilgili çalışmalarımızı da hızlandırıyoruz. Elbistan’ımızın ihtiyacı olan ve Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olan her türlü hizmet ve sorunu çözmek için her türlü çaba ve gayreti göstermekteyiz.”

Editör: Haber Merkezi