Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çınarkasrı Sosyal Tesisleri’nde Muhtarlık Dairesi Başkanlığı Muhtarlık İşleri Şube Müdürlüğü organizasyonuyla Dulkadiroğlu Mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Başkan Erkoç, 2016 yılını değerlendirerek 2017 yılı içerisinde yapılması planlanan hizmetlerden bahsetti.



Mahalle muhtarları ile istişare içerisinde hareket ettiklerinin altını çizen Başkan Erkoç: “Muhtarlarımız bizim mesai arkadaşlarımızdır. Hepimizin amacı halkımıza hizmetin en iyisini sunabilmektir. Mahalle muhtarlarımızla zaman zaman bir araya gelerek onlarla istişare ediyoruz. Hem geride bıraktığımız 2016 yılı içerisinde yaptığımız çalışmaları değerlendirdik hem de 2017 yılı içerisinde planladığımız çalışma ve hizmetlerimizi paylaştık.



Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi olarak ilimiz genelinde bir bütün şehir olarak kamu kurum ve kuruluşlarımızla, ilçe belediyelerimiz ve muhtarlarımızla ortak hareket etme gayreti içindeyiz” diye konuştu.



Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bürokratlarının da hazır bulunduğu toplantının sonunda Kahramanmaraş Büyükşehir Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Yaşar Altuntel, hizmetlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a Maraş işi bakır tabak hediye etti.
Editör: Haber Merkezi