Gelen yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Çeleğen: “Dört mevsimin ayrı bir güzellikte yaşandığı Ekinözü’müzde bu soğuk kış günlerinde yüreğimizi ısıtan umudumuzla 2019 yılına hep beraber giriyoruz. Yeni yılın, daha müreffeh bir istikbale kavuşmak için millet olarak mahir olduğumuz kuvvet, kudret, erdem ve inanç gibi hasletlerin dirilişi olmasını umuyorum" ifadelerine yer verdi.

Yeni yılın yeni umutlar vaat ettiğini kaydeden Başkan Çeleğen, mesajını şöyle sürdürdü: "Ümit ettiğimiz geleceğimize sahip olmak için hepimizin üzerine önemli sorumluluklar düşmektedir. Öncelikle şehit kanlarıyla sulanmış olan bu aziz vatan topraklarında yaşayan insanlar olarak en önemli sorumluluğumuz; birbirimize karşı yardımsever, anlayışlı, hoşgörülü olmak, vatanımıza ve bayrağımıza sonuna kadar sahip çıkmaktır. Yeni yılın, birliktelik ve dayanışma ruhumuza yeni güçler aşılamasına, milli birlik ve beraberliğimizin daha fazla güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Başta kamu kurum ve sivil toplum kuruluşları ile toplumun tüm kesimleriyle birlikte, el ele vererek beraber yaşamak, çalışmak ve daha çok üretmek her zaman önceliğimiz olmalıdır.”

Hizmetlerinde gönül belediyeciliğine önem verdiklerine dikkat çeken Çeleğen: “ ‘Gönül Belediyeciliği’ hizmetlerimizle hemşerilerimizin gönüllerinde ve kalplerinde yer almayı sürdüreceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere birçok kurum ve kuruluşun ödüllendirdiği sosyal sorumluluk projelerimizin sayısını artırıp, hemşerilerimizin hayatının her anında birlikte olmayı sürdüreceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Kahramanmaraş’ın Şifa kenti Ekinözü’müzde yaşamanın farklı ve ayrıcalıklı olduğunu hissettirecek hizmetlerimizle ilçemizi kalkındırmaya, 2019 yılının ilçemize, kentimize, milletimize, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, bereket dolu bir yıl diliyorum” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi