Pazarcık Belediyesi Konferans Salonunda yapılan geceye Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, Pazarcık Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hüseyin Mutlu Tutak, İlçe Mili Eğitim Şube Müdürü Mecit Madenkuyu, İlçe Emniyet müdürü Fırat Güneş Anaokulu Müdiresi Süreyya Serttaş ile veliler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan gecenin açılış konuşmasını yapan Pazarcık Anaokulu müdür yardımcısı Bilge Kutlu : “2016 eğitim öğretim yılını başarı ile tamamlamanın buruk sevincini yaşıyoruz. Eğitim öğretim sürecinde aktardığımız bilgi ve donanımı öğrenmek için büyük bir yarış içerisine giren öğrencilerim emek verdiler, çaba sarf ettiler. Öğrencilerimizi yürekten kutluyorum” diye konuştu.

Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ ise: “Sevgili anne ve babalar Eğitimci Kökenli Bir Başkan olarak Belirtmeliyim ki Öğretmenlerimiz Emanet Ettiğiniz Minik Yavrularımız güçleri yettiğince önce sevgi ve ilgi sonrada bilgilerini sundular. Ne yazık ki ayrılık vakti geldi. Aldıkları emanetleri sevgi ve bilgi ile donatmış olarak sizlere teslim ediyorlar yaşamlarının geri kalan bölümlerinde öğrencilerimize üstün başarılar diliyorum” dedi ve yönetime teşekkür etti ve eğitim hayatına adım atan öğrencilere başarılar diledi. Konuşmaların ardından minik öğrencilerin hazırladığı harmandalı, halk oyunu, vals ve yöresel halk gösterileri sahnelendi. Veliler öğrencilerin gösterileri karşısında hüzün ve sevinci bir arada yaşadı. Gece 10. Yıl Marşı ile son buldu.

Editör: Haber Merkezi