Başkan Aydın, 10 Ocak Gazeteciler Günü münasebetiyle Göksun’da görev yapan basın mensupları ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Başkan Aydın, burada yaptığı konuşmada, “Hem basın da görevli arkadaşlarımız, hem gazeteci arkadaşlarımız bu ülkenin her derdiyle dertlenirler ve ülkemizin gündemini oluşturan konuları halkımıza en doğru haber olarak iletmek için ellerinden gelen gayreti gösterirler” dedi.



Gazetecilerin bu hassasiyetlerinin ve ilkeli davranışların devamını arzu ettiklerini belirten Başkan Aydın, şunları kaydetti:

“Öncelikle Göksun ilçemiz ve Kahramanmaraş’ımızda da bu anlamda görev yapan değerli kardeşlerimizin bir gün olsun kameraların ön tarafında olduğunu görmek bizimi mutlu etmektedir. Çok zor bir görev yapıyorsunuz. Göksun Belediye Başkanı olarak bugün beraber olmaktan mutlu olduğumu, onur duyduğumu bir kez daha ifade etmek istiyorum. Çünkü yakın çalışma arkadaşlarımız olarak sizlerden biz bu fedakârlıkları her zaman görüyoruz görmeye de devam edeceğimizi biliyoruz. Basın mensubu arkadaşlarımızın yaptıkları görevin kesinlikle herhangi bir değerle ölçülmeyecek bir görev olduğunu düşünüyorum. Bundan dolayı ölçülebilecek her şeyin biteceğini ancak ölçülendirilemeyecek değerler peşinde olanların bizim için çok önem arz ettiğini ifade etmek isterim. Gazeteci arkadaşlarımız, basın mensubu arkadaşlarımızın gerek görsel basın, gerek yazılı basın, gerekse radyo anlamında program yapan kardeşlerimizin buradan günlerini kutlayıp kolaylıklar diliyorum. İlkeli davranışlarının devamını sağlama yönünde gayret göstereceklerinden emin olduğumu bir kez daha ifade etmek istiyorum.”



Başkan Aydın, tüm gazetecilere her an bir telefon kadar yakın olduğu belirterek her zaman yanlarında olduğunu sözlerine ekledi.

Programda basın mensupları ile sohbet eden Başkan Aydın, yapılması planlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Aydın, daha sonra günün anısına basın mensuplarına teşekkür belgesi verdi.
Editör: Haber Merkezi