Trabzon caddesi de faaliyet gösteren Yine Haber Gazetesi yönetim kurulu başkanı Şenel Bağdemci ile bir süre sohbet eden 
Kimlik Gazetesi Sahibi Mehmet Fiskeci, Özgürhaber Gazetesi Sahibi Neşe Yıldızhan, Kahramanmaraş Haberim Gazetesi Sahibi İsmail Koyuncu, Medya Gazetesi Sahibi Halil Hınaz, Son Haber Gazetesi Sahibi Adem Gemci, Kahramanmaraş Gazetesi adına Bekir Doğan hayırlı olsun ziyaretinde bulundu..
       
Gurup adına konuşma yapan Mehmet Fiskeci: “ Kahramanmaraş’ta günlük çıkan gazeteler Bugün Gazetesi, Manşet Gazetesi ve yeni gazetemiz Yine Haber Gazetesi olunca ilimizde günlük gazete sayısı ikiden üçe çıktı..
     
Bizlerde, sizlere destek olmak ve hayırlı olsun demek üzere bugün burada şehrimizde haftalık yayınlanan gazetelerimiz , Kahramanmaraş Gazetesi , Özgürhaber Gazetesi



Sonhaber Gazetesi , Kimlik Gazetesi ,Meyda Gazetesi ,Kahraman Haber Gazetesi temsilcileri olarak buradayız sizlerin yanınızdayız.. Kahramanmaraş’ta basın birleşirse, birlik olursa ki biz haftalık gazeteler olarak bunu yapmaya çalışıyoruz bir çok meselemiz kendilğinden çözüleceğine inanıyorum, önce basın içinde barışık olması gerekiyor,” dedi.
     
Yine Haber Gazetesi yönetim kurulu başkanı Şenel Bağdemci:” Dostlarımızın ağabeylerimizin desteğine önerilerine her zaman ihtiyacımız var, hedefimiz Kahramanmaraş ilimizde etkili bir günlük gazete çıkarmaktır..
     
Köşe yazarları, haberleri ile ses getiren bir gazete olması için sizlerin destek ve önerilerine her zaman açık olduğumu buradan bir kere daha söylüyorum,” diye konuştu..
     
Çay – Kahve içilmesinden sonra hayırlı olsun ziyareti samimi dostluk fotoğrafının çekilmesi ile son buldu.
Editör: Haber Merkezi