Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nda bir konuşma yapan Daire Başkanı Yusuf Deliktaş, marifetin iltifata tabi olduğuna dikkat çekerek: “Büyükşehir Belediyesi olarak toplu taşımada bir dönüşüm gerçekleştirdik. Toplu taşıma araçlarını dönüştürdük ve şehrimizde daha modern araçlarla hizmet vermeye başladık. Bu hizmetimizin en önemli ayağı da direksiyonda şofördür. Bütün kuralları uygulayan, ihlal eden de şofördür. Vatandaş memnuniyetini belirleyen de şofördür. Bu yüzden ulaşımdaki şoför kalitesini artırmaya çok büyük önem veriyoruz. Buradan hareketle bizimle beraber, düzgün çalışan arkadaşları ödüllendirelim. Bu sistemin nasıl ki ceza sistemi varsa bir de ödül ayağı olsun istedik. Her ay mutad olarak, gerek sistem içerisinde gerekse sahada kontrol arkadaşlarımız ve gerekse idarecilerimizin ortak görüşüyle Ayın Personeli seçme geleneğini oluşturduk. Bu gelenek doğrultusunda da 3. Kez ayın personelini seçiyoruz. Bu seçimimizde de birisi halk otobüsü birisi de belediye otobüsü olmak üzere iki tane şoförümüzü ayın personeli olarak onur etmek istedik ve kendilerine birer şilt takdim etmek istedik.

İyi çalışan arkadaşları da görüyoruz, kötü çalışan arkadaşları da görüyoruz. Bizimle uyum içerisinde çalışan arkadaşları da onure etmek istiyoruz. Bu geleneğimiz devam edecek. Şu andaki amacımız bu Hedefimiz konusunda ise ne zamanki toplu taşıma araçlarını tercih edilir bir hale getirirsek o zaman misyonumuzu tamamladık demektir” diye konuştu.

Daire Başkanı Deliktaş’ın açıklamasının ardından Büyükşehir Belediyesi şoförlerinden Mustafa Akçam ile Halk Otobüsü Şoförü Hacı Ahmet Sığındım’a şiltleri verildi.
Editör: Haber Merkezi