14-15 Şubat 2015 tarihinde yapılan etkinliğe, İtfaiye Dairesi Başkanı Cahit Küçükönder ile Gönüllü İtfaiyeciler ve AKMOD teşkilatına üye 30 kişi katıldı.

Cumartesi günü saat 10.00’da Ilıca Mahallesi’ne ulaşan ekip, hazırlıklarını tamamladıktan sonra 10.45’de Atlı Dağı’na tırmanmaya başladı. Yer yer bir metreyi bulan karlı zeminde,  4 saat süren tırmanışta İtfaiye ve AKMOD Gönüllüleri bir taraftan karlar üzerinde güreş tutarak ya da kartopu oynayarak karın keyfini çıkartırken diğer taraftan zorlu kış şartlarında dağ tırmanışını başarıyla gerçekleştirdiler.

Atlı Dağı tırmanışını gerçekleştiren AKMOD ve itfaiye gönüllüleri, burada kumanyalarını paylaşıp istirahatın ardından saat 16.30 sıralarında ise Ilıca’ya dönüldü.
Akşam saatlerinde kampa katılan tüm Gönüllü İtfaiyeci ve AKMOD ekibine sinevizyon eşliğinde ‘Kentsel Arama ve Yangın Güvenliği Eğitimi’ verildi. 15 Şubat Pazar günü yapılan sabah sporu ve kahvaltıdan sonra şehir merkezine hareket edildi.
İtfaiye Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada; Her yıl yaz ve kış sezonlarında en az üçer kere düzenli yapılan dağcılık faaliyetleri ile ekip elemanlarının tanışması kaynaşması ve takım ruhu oluşumuna katkı sağlandığı belirtildi.



 

 

Editör: Haber Merkezi