Muharrem ayı dolayısıyla gerçekleştirilen aşure ikramı programına Kahramanmaraş Mehmet Gümüşer Anadolu Lisesi'de dahil oldu. Okul Müdürü Salman Malkoç'da program sonrası kısa bir değerlendirme yaptı. Farklı kültürlerin birlik ve beraberliğini temsil eden aşurenin öneminden bahseden Malkoç, organizasyon hakkında şunları söyledi: 

"Bu güzel ayda bereketli bir aşure organizasyonu gerçekleştirdik. Öğretmenlerimizle, öğrencilerimizle ve velilerimizle güzel bir gün geçirdik. Aşurenin özüne yakışır bir birlik ve beraberlik sergilediğimizi düşünüyorum. Gelen misafirlerimize bu güzel organizasyona katıldığı için öncelikle teşekkür ediyorum. Aşuredeki bu çeşitliliğin toplumumuza da yansımasını diliyorum. Toplumumuzda aşurenin çeşitliliği gibi huzur içerisinde yaşar. Öğrencilerimizin her zaman için bu tür sosyal faaliyetlerle ders ve akademik çalışmalardan biraz uzaklaşarak rahatlamalarını istiyoruz. Bu güzel organizasyona katkı sağlayan Dulkadiroğlu Belediyesi'ne de ayrıca teşekkür ediyorum."

Mehmet Gümüşer Anadolu Lisesi öğrencileri de okul yönetimine böyle güzel bir organizasyona öncülük ettikleri için teşekkür etti. 



Editör: Haber Merkezi