“Aşklar, Burçlar ve İlişkiler” üzerine değerlendirmeler yapan Kazanova, soruları da yanıtlayıp astroloji tutkunlarının meraklarını giderdi. 

Hande Kazanova, uzmanı olduğu astrolojik hareketler ve burçların sevgililer üzerindeki olası etkilerini de yorumladı. Kazanova’yı ilgiyle dinleyen izleyenleri, ünlü astrologdan yükselen burç hesaplama, yorumlama, yükselen burç özellikleri ve etkileri konularında da bilgi aldı.

Yıllık burç yorumlarında da bulundu

Kazanova, yıllık burç yorumunda da bulunarak, 2015 yılının koç burçları için oldukça hareketli geçeceğini, ruhlarının derinliklerinde mücadeleyi barındıran boğaların çok koşturma halinde olacağını, başına buyruk ikizlerin de iş değişikliklerinin meyvesini toplayacağını söyledi. Yengeçlere, işkolik olmayı bir tarafa bırakıp yaşamlarına hareket katmalarını öneren Kazanova, aslanlar için de yatırım yılı olabileceğini kaydetti.

Başak , Terazi ve Oğlak  burcu

Başakların, özel hayatlarında büyük değişimler yaşayacaklarını, terazilerin meraklı kişiliklerinin zaman zaman başlarına dert olacağını anlatan Kazanova, çocuk sahibi olmak isteyen akreplerin bu yıl hayallerine kavuşabileceğini, yayların, vakitlerinin büyük bölümünü seyahat etmekle geçireceklerini söyledi. Oğlaklar için tam bir iş yılı olacağını vurgulayan Kazanova, kovaların duygularını yoğun yaşayacaklarını ve yeni yatırımlar yapabileceklerini ifade etti. Kazanova, balıklara da uzun zamandır erteledikleri kararları vermeyi önerdi.

 

Editör: Haber Merkezi