Kısa adı KAMEK olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme ve Sanat Eğitimi Kursları kapsamında verilen Aşçılık Kursuna katılan kursiyerler el becerilerini sergilediler.

Salatadan, çorbaya, ara sıcaktan ana yemeğe ve tatlıya kadar birçok yemeği sergileyen kursiyerler, kurs hocalarından tam not aldılar.

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Mesleki Eğitim Şube Müdürlüğü bünyesinde verilen Aşçılık Kursu kursiyerlerinin hazırladığı programa Sağlık ve Sosyal Hizmetler Şube Müdürvekili Hasan Balbaba, Mesleki Eğitim Şube Müdürü Mustafa Tuncer Okumuş, Engelliler Şube Müdürü Mehmet Fatih Akşam ile kursiyerler ve kurs hocaları katıldı.



Programda bir konuşma yapan Mesleki Eğitim Şube Müdürü Mustafa Tuncer Okumuş: “Kursiyerlerimizin kurs sonunda yaptığı yemekleri bizlere sunmuş olmaları çok güzel. Burada kurs gören kardeşlerimiz, belki kendi işlerini kurabilirler veya gittikleri yerde yemek konusunda iş bulabilirler.

Bunun haricinde eğer kursiyerlerimizden ve diğer vatandaşlarımızdan talep gelmesi durumunda Aşçı Yardımcılığı kursunu da açabiliriz.
Büyükşehir Belediyemiz bünyesinde hizmet vermekte olan KAMEK ailesi olarak biz her zaman halkımızın yanında yer alarak onların meslek edinmeleri konusunda elimizden gelen her türlü gayreti gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz” diye konuştu.

Kursiyerlerin yaptıkları yemeklere ilişkin bir değerlendirmede bulunan Sağlık ve Sosyal Hizmetler Şube Müdürvekili Hasan Balbaba ise yemeklerde her şeyin tam yerli yerinde olduğunu, kullanılan malzeme ve miktarların yeter derecede kullanılmış olduğunu ifade ederek: “Kursiyer kardeşlerimizin ellerine sağlık. Gerçekten hepsi de güzel olmuş. Emek verdikleri, zaman harcadıkları belli. Ben hepinize burada ayrı ayrı teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatınızda başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.
Editör: Haber Merkezi