Kahramanmaraş’ın tekstil devi Arsan Grup’tan alkışlanacak bir hamle daha geldi. Korona Virüsün ilk çıktığı anlarda çalışanlarının sağlığını riske atmayarak tüm işletmelerini kapatan Arsan Grup, bünyesindeki Arsan oteli ücretsiz olarak sağlık çalışanlarına tahsis etmesinin ardından ‘Biz bize yeteriz Türkiyem’ kampanyasına da bağışta bulundu.

Kahramanmaraş’ın dev şirketlerinden tekstil ve hizmet sektöründe faaliyet gösteren Arsan Grup’tan örnek bir davranış daha geldi. Korona Virüsün Türkiye’de belirlenmesinin ardından işçilerinin sağlığını riske atmayarak işletmelerini kapatan Arsan Grup, işçilerin bir hak kaybına da uğramayacağını belirtti.

Arsan Grup; işçilerinin sağlığını düşünerek başlattığı hamleye önceki gün Turizm sektöründe hizmet veren Arsan Otel’le devam etti. Korona Virüsle mücadele eden sağlık çalışanlarına Otel’in tüm imkânlarını ücretsiz olarak tahsis eden Arsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Alişan Arıkan bu kez de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın milli dayanışma çağrısına yaptığı bağışla cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ milli dayanışma çağrısına da kayıtsız kalmayan Arsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Alişan Arıkan’ın ortağı olduğu AKEDAŞ 1 milyon TL bağışta bulunmuştu, tekstil firması da 300 bin TL bağışta bulunarak kampanyaya destek oldu.

Arsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Alişan Arıkan, çalışanlarına, sağlık görevlilerine ve milli dayanışma kampanyasına verdiği destekle kent insanının gönlünde bir kez daha taht kurdu.

Editör: Haber Merkezi