81 ilde faaliyetlerini sürdüren Gençlik Merkezlerinin birer stant kurarak yıl boyunca gerçekleştirdikleri faaliyetlerinin tanıtımının yapıldığı organizasyonda Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü de yerini aldı,

Konu ile ilgi 
Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şöyle;

"Gençlik Merkezleri olarak bizlerde bir stant açarak ilimizin yöresel ürünlerini gençlik merkezlerimizin 1 yıl boyunca yaptıkları çalışmaları sergiledik.



Kahramanmaraş standına Gelen misafirlere fıstık ezmesi döneri, Maraş dondurması. ve Kahramanmaraş’a özgü karışık kahve, tarhana ikramı yapılıyor. Ayrıca Gençik Merkezi Üyesi gençler tarafından Kahramanmaraş’ımızın el emeği göz nuru sim sırma, ahşap oyma, hüsnü hat gibi sanat eserleri de stantta gelen misafirlere sergileniyor. Stanta gelen misafirler Yedi Güzel Adam Şiir Köşesinde ağırlanarak Gençlik Merkezi üyesi Gençlerimizin Canlı performans ile söyledikleri türkü ve şiir dinletileri ile misafir ediliyorlar.



Yöresel tatları ile damakları tadlandırırken , müzik dinletileri ile gönüllere hitap eden Kahramanmaraş Gençlik Merkezleri Standı ziyaretçi akınına uğruyor.  Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik, Müsteşar yardımcımız İbrahim Özekinci, Müşavirlerimizden Metin Avazoğlu, Tügva Ankara İl Başkanı Abdulkadir Kocatepe ve daha bir çok üst düzey bürokratın ziyaret ettiği standımıza TBMM İç İşleri Koisyonu Başkanı Kahramanmaraş Milletvekilimiz Sayın Celalettin Güvenç bey de ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Bu ziyaretlerde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı misafirlere yöresel ahşap işlemelerden hediyeler takdim etti. 



Gençlik Merkezleri tanıtım standında Kahramanmaraş Gençlik Merkezleri Müdürü Ahmet Asım Demirdöğen tanıtım günleri boyunca Ankara’da bulunarak standı ziyaret edenlere ilimizin yöresel ürünlerini ve sanat eserlerini tanıtarak bilgiler veriyor.

18 Mayıs 2017 tarihine kadar devam edecek olan Kahramanmaraş Gençlik Merkezleri Standına  Ankara’da olan tüm hemşerilerimizi bekleriz."
Editör: Haber Merkezi