Kahramanmaraş’ta yaşayan Andırınlılar Kapıçam mesire alanını sabahın erken saatlerinden itibaren doldurmaya başladılar.
Denek Başkanı KOLUTEK, “Kardeşlik ve dostluğun en anlamlı buluşmasına sahne olan bu pikniğin dostlukları pekiştirdiğini görüyoruz. Andırınlı hemşerilerimizi yılda iki defa olmak üzere bir araya getiriyoruz. Hemşerilerimiz yeni dostluklar yeni arkadaşlıklar kuruyorlar bunlar son zamanda en çok ihtiyacımız olan kardeşlik ruhunu canlandırıyor” diye açıklama yaptı.

Program hazırlama ekibinden Dernek Başkan Yardımcısı Adem KUNDAKÇI’da yapmış olduğu açıklamada bu tür programların devam edeceğini Andırınlıların kaynaşması ve beraber olması için çeşitli kültürel ve sosyal etkinliklerin yapılacağını beyan etti.



Eski oyunlardan “KALA” oyununu oynayan Andırınlılar Mendil Kapmaca, Elma Yeme, Halat Çekme, Yumurta Taşıma vb. oyunlarla çocuk, genç, yaşlı demeden doyasıya eğlendiler.

Aksu Tv Genel Müdür Yardımcısı Erol ÖNER’in hem yarışmacı hem izleyici olarak katıldığı programa Ak Parti İl başkanı Ahmet ÖZDEMİR,Ak Parti İl başkan yardımcısı İdris TEZCAN, Ziraat Fakültesi Eski Dekanı Prof. Dr. Kadir SALTALI, Trafik Denetleme Şube Müdürü Arif GÜRBÜZ,  Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver GÖKŞEN, Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim ÇOLAKKADI Kültür ve Tarih Platformu Üyeleri ve çeşitli sivil toplum kuruluşları katılmışlardır.

Editör: Haber Merkezi