Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü tarafından Mobil Mutfak tırında hazırlanan iftar yemeği Andırın halkına ikram edildi.

Andırın’da gerçekleştirilen iftar yemeğine Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Andırın Belediye Başkanı Baki Tezcan ile Büyükşehir Belediyesi bürokratları ve Andırın halkı katıldı.

İftar yemeğinden sonra kısa bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç, Andırın’da bulunmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek: “Ramazan-ı Şerifin ilimize ülkemize ve tüm İslam Alemi’ne hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum.

Andırın’ımızın havası bizi güzel karşıladı. Şu sıcak yaz günlerinde Andırın’da güzel bir serinlik karşıladı bizi. Bayramdan sonra alt yapısı hazır olan yerlerde asfalt çalışmalarımız başlayacak. Muhtarlarımıza buradan bu müjdeyi veriyorum. Birkaç yıl içerisinde Andırın’ımızın yol sorununu çözeceğiz ve yol problemi kalmayacak. Ve aynı zamanda Andırın’ımızı daha güzel, daha yaşanılabilir bir yer haline getireceğiz. Andırın’ın sıkıntılarını çözmek için Andırın Belediyemizle birlikte omuz omuza vererek elbirliği ile çalışıyoruz” diye konuştu.

İftar yemeği sonrasında çarşı esnaflarını ziyaret eden Başkan Erkoç, vatandaşlarla sohbet etti. İftar sonrası yağan yağmur vatandaşlar tarafından Ramazan ayının bereketi olarak değerlendirildi.



Editör: Haber Merkezi