Dut’u çok sevdiğini dile getiren İsmail Şeref Alkış, Prof. Mehmet Özkar’cının kitabında okuduğunu hatırasını anlatarak:  “ Kahramanmaraş İpek Yolu üzerinde bir şehir ve Osmanlı’nın en büyükşehirlerinden biri bu sebeple Maraş dutla ipek böceği ile tanışan bir şehir her evin bahçesinde tarların sınır boylarında hep dut ağacı vardır ipek böceği ve ipek yolu üzerinde olması sebebi ile,” bu sebeple ben dutu çok severim,” dedi.

Basın’a sansür ve Dut’un Faydaları isimli kitabını imzalayarak İsmail Şeref Alkış’a sunan Gazeteci Bekir Doğan: “ Dut’un Faydaları kitabı büyük ilgi gördü 2. Baskısı yaptık, böyle devam ederse 3. Baskısını yapacağız yeni bilgilerde geliyor 3. Baskı biraz daha geniş çıkacak öyle görülüyor, kitabımızı alarak bizlere destek veren dostlara teşekkür ederim,” dedi.
 
Gazeteci Mehmet Fiskeci, Neşe Yıldızhan, Halil Hınaz, Adem Gemci, İsmail Koyuncu  birlikte İsmail Şeref Alkış ile inşaat sektörünün sorunları üzerine sohbet eden Haftalık Gazeteler Gurubu , ziyaretlerine devam ediyorlar..


Editör: Haber Merkezi