8 yıllık kuruluş sürecinde her geçen gün teknolojik değişimlerle yayın kalitesini yükselten Aksu TV, Kahramanmaraş’ın kendi televizyonunu daha net ve daha kaliteli izlemesi için ekran kalitesini yükseltti.
Kuruluşundan bu yana profesyonellik alanında büyük bir mesafe kateden Aksu TV reji odasını bölgesel TV’lerde bile olmayan teknolojik ürünlerle donattı. İstanbul'dan özel olarak gelen ekipler yayın kalitesini kat kat artıracak yeni cihazların montajlarını yaptı. Stüdyo kameraları HD kalite çekim yapan yeni kameralarıyla ve yeni kurulan stüdyoda çekime hazır hale geldi.  Aksu TV birkaç gün içerisinde yepyeni bir ekranla daha kaliteli bir yayın vermeye başlayacak.

Aksu TV’ye yapılan son yatırımlarla ilgili bir açıklama yapan Aksu TV Genel Müdürü Cüneyt Beyit, halkın bilgilendirilmesi, eğitilmesi ve sosyal aktivitelerin gelişmesi için kurum ve kuruluşlarla vatandaş arasında köprü vazifesi gördüklerini belirterek şöyle konuştu; “Televizyonumuzu bir ticari kapı olarak görmüyoruz. Burada halkımızın her yönüyle bilgilendirilmesini üzerimize düşen bir görev olarak görüyoruz. Televizyonumuz son yıllarda hem ekran kalitesi hem de yayın kalitesi anlamında büyük mesafeler kat etti. Bilindiği üzere bir televizyon kuruluşunun ayakta kalması tamamen ilan ve reklamlara bağlı. Bu dengeyi gözeterek bize destek olan işadamlarımıza, kurum ve kuruluşlara, sivil toplum örgütleri kuruluşlarına, esnaflarımıza ve halkımıza çok teşekkür ederiz. Aldığımız bütün destekleri yayın kalitemize yansıtıyoruz. Bu ekran Kahramanmaraş’ın ekranı ve ilimizin Türkiye ve Dünya genelinde iyi tanıtılması, ilimiz hakkında daha iyi bilgiler verilmesi için büyük gayret gösteriyoruz. Halkımızda televizyona sahip çıkıyor. Biz bu ilin siyaseti, bürokrasisi, sivil toplum örgütü, iş dünyası ve halkımızla kenetlenmiş durumdayız. Hepsine teşekkür ediyorum”

Televizyonun gelişmesi ve daha ileriye gitmesi için Aksu TV Yönetim Kurulunda bulunan Yener ailesinin de büyük fedakârlıklar yaptığına değinen Beyit; “Televizyonumuzun giderlerinde en büyük maliyeti oluşturan Reji odasına teknolojinin son ürünlerini içerisinde barındıran ekipmanlar aldık. Bu ekipmanların ekrana yansımasını sağlayacak güçlü bir ekibimiz var. Bunların televizyonumuza kazandırılmasında, yayın ve ekran kalitemizin daha iyi olmasında TV Yönetimimizin her zaman desteğini arkamızda görüyoruz. Bunun içinde Televizyonumuzun yönetim kurulunda bulunan Yener ailesine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Kahramanmaraş halkı ise şimdi kendi televizyonunu ekran kalitesi açısından üst seviyede izleyecek.



 

Editör: Haber Merkezi