Akal Konfeksiyon müşterilerinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak adına, her sezon belirtilen global trendleri yakından takip ederek, özenle hazırlanan koleksiyonlara uyarlayarak, sektörde kalite odaklı hizmet anlayışını sürdürmeye devam ediyor. Her sezona tutku ve heyecanla hazırlanan Akal Konfeksiyon geniş koleksiyonuyla tüketicinin zevk ve tercihlerine ulaşmayı hedefliyor.

Akal Konfeksiyon Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Uslu; Akal olarak yıl boyu farklı kampanyalarla sizlere hizmet sunmaya çalışıyoruz. Piyasamızda müşterilerin değişen ihtiyaçlarını keşfederek bıkmadan usanmadan hizmete devam ediyoruz.



Her alanda olduğu gibi bizim sektörümüzde de rekabet zemini vardır ve bu rekabeti markalar körüklemektedir diyen Uslu; Biz Akal olarak yerli imalat ve giyimde müşterimizde oluşturduğumuz güvene odaklı iyi ve kaliteli rekabeti her zaman onaylıyoruz. Bizim için önemli olan müşteri memnuniyetidir” dedi.

Uslu; “Bu arada ülkemizde dolar üst üste tarihi rekor kırdı. Piyasalarda yaşanan bu döviz kuru dalgalanmaları yurt genelini olumsuz etkilediği gibi bizim gibi esnafı da etkileyerek piyasada sıcak para sıkıntısı oluşturdu. Bu tür hareketlenmeler maalesef maliyetlerin yükselmesine neden olmaktadır. Bunlara rağmen Akal en zor zamanlarda bile hep böyle büyük kampanyalarla halkımızı giyindirmiştir ve devam edilecektir.



Türkiye zor bir süreçten geçiyor. 15 Temmuz Darbe girişimi, mülteci sorunu, terör saldırıları, AB’nin arttırdığı baskı ve en sonunda doların çılgınca yükselişi. Bu kadar badireye rağmen hep birlikte ayaktayız ve hepimiz millet olarak aynı geminin yolcusuyuz.

Allah’a şükürler olsun 59’uncu yılımızda da Kahramanmaraş’ımıza hizmete devam ediyoruz. Mülkün gerçek sahibi cenabı Allah’tır. Bizler vesileyiz.

Biz Akal olarak yaptığımız işin arkasındayız. Her zaman vurguladığımız sloganımız “alışverişi fırsata çevirmenin ve gerçek indirimin adresi Akal diyoruz” dedi.

Yine bu kampanyamızda aynı ürünü ve kaliteyi daha ucuza alan bedava vermeyi vadediyoruz. Halkımızı ısrarla davet ediyoruz diyen Ali Osman Uslu; keyifli ve bereketli alışverişler dilerim” dedi.

Editör: Haber Merkezi