AK Parti İlçe Başkanı Şakalar, beraberinde Ekinözü Belediye Başkan Vekili Recep Demirci ve İlçe Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte şehit olan polis memurları için Ekinözü Emniyet Amirliğini ziyaret ederek başsağlığı dileklerinde bulunarak Mevlid kandillerini kutladı.

Emniyet Amirliği ziyaretinden sonra bir Açıklama yapan Başkan Şakalar ‘’Tarih boyunca dünya milletlerine iyi örnek olan aziz milletimize içeriden ve dışarıdan organize edilen fitne ve terör hadiseleri dün akşam İstanbul Beşiktaş’ta iki ayrı noktada tekrar sahnelendi. Bu millete diz çöktüremeyeceğini anlayan alçak mihraklar, 15 Temmuz’da milletimizin dirayetli duruşu ve milli iradeye sahip çıkmalarını hazmedemeyince, ekonomik manipülasyonlarla dizayn etme yolunu seçtiler.

Bunda da başarılı olamayınca, kirli elleri ile bir futbol maçı yoğunluğundan istifade ederek büyük ölçekte bir tahribat yapabilmek maksadı ile haince terör eylemi düzenlediler. Bir kandil arifesinde böylesi alçak bir teşebbüste bulunanlar ahlaki ve insani değerlerden nasip almamış, sadece toplumda korku ve panik yaratmayı hedefleyen bu menfur eylemi tezgâhlayan ve taşeronluğunu yapanları nefretle kınıyor, şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifalar ve milletimize baş sağlığı diliyorum” diye konuştu.

Hain terör saldırılarının zamanlamasına dikkat çeken Şakalar , “Ülkemiz ne zaman, geleceğe yönelik olumlu bir adım atsa, buna karşılık olarak bundan rahatsız olanlar terör örgütleri eliyle kan, vahşet, kaos olarak sahneye çıkmaktadır. Terör kimin tarafından yapılırsa yapılsın kabul edilebilir hiçbir yanı yoktur. Bizim inançlarımızda insan canı kutsaldır ve sadece canı veren Allah (c.c) alır.”

 “Türkiye Cumhuriyeti geçmişte olduğu gibi iç ve dış hain terör örgütlerinden ve destekçilerinden büyük olduğu bilinci ile bu ahlaksız terör saldırısından sonra da yaralarını kendisi süratle saracak, büyük devlete yakışan şekilde ısrarlı ve cesur bir şekilde vatandaşına hizmet yolunda çalışmalarına devam edecektir.” “Devletimiz ve milletimiz bu olayın ve müsebbibi canilerin peşini asla bırakmayacak, bin yıldır vatan edindiği bu topraklarda etnik yapısı, inancı ne olursa olsun bütün bir millet olarak sonsuza kadar yaşamaya devam edecektir. Bu hainler, alçak planları ile ülkemizin bütünlüğüne, huzuruna zarar veremeyeceklerdir. Türkiye demokrasi ve hukuk yolunda emin adımlarla yoluna devam edecektir. Tarih boyunca daima insanlığın vicdanı olan ülkemizi, milletimizi ve devletimizi sonsuza kadar korusun” dedi.

 

Editör: Haber Merkezi