Bir kişiye burs vermek için yola çıktıklarında ilk yıl 13 kişiye, ikinci yıl 36 kişiye, üçüncü yıl 44 kişiye, bu yıl ise derneğimizin bu hayırlı hizmetine destek olan gönül dostlarının gayreti ve destekleri ile 51 öğrenciye burs vereceklerini açıklayan Afşinder Başkanı Ahmet Ardıç, öncelikle derneğimizin dördüncü yılında artarak devam eden Eğitim Desteği projemize katkı sunan hayır sahiplerine can-ı gönülden teşekkür ediyorum.



EN ÖNEMLİ YATIRIM İNSANA OLAN YATIRIMDIR
Bizim kamudan aldığımız düzenli bir bütçemiz yada iktisadi işletmemiz yok. Gönüllük esası ile çalışmalarımızı sürdürmeye çalışıyoruz. En önemli yatırımın insana olan yatırım olacağına inanarak, geleceğimizin teminatı gençlerin üniversite eğitimleri boyunca derneğimiz sayesinde aldıkları bursların eğitim hayatlarına bir katkı sunmasını, yanlarında olduğumuzu göstermeyi, kendi insanımızı gurbette düşünerek onların memleket ile olan kültürel ve sosyal anlamda bağlarının kopmaması için çalışıyoruz, bugün burada İstanbul da okuyan öğrencilerimize emanetlerini teslim edeceğiz, il dışında okuyan 26 öğrencinin ise hesaplarına göndereceğiz, dedi.

İstanbul da okuyan 25 öğrenci ile dernek merkezinde yapılan ilk tanışma toplantısına Afşinder yönetim kurulu katıldı. Yapılan detaylı tanışmanın ardından, özel hazırlanan yemeğe geçildi, bu arada öğrenciler sohbet ve muhabbet ederek kaynaştılar. Burslar dağıtıldıktan sonra hatıra fotoğrafı çekilerek program sona erdi.
Editör: Haber Merkezi