Afşin Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yapımı tamamlanan kuzey yolu ve Altunelma Mahallesi’ndeki yollarda reflektörlü sarı boya ile trafik uyarı çizgileri çekildi. Diğer yandan asfaltlama çalışmaları yapılacak yollarda da yol uyarı çizgilerinin de çizileceği bildirildi.

Altunelma Mahallesi sakinleri ve Kuzey yolunu kullanan vatandaşlar hem yol çalışmaları hem de trafik uyarı çizgileri, çalışmalardan memnun olduklarını belirttiler.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven;” Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılan içme suyu şebeke yenileme çalışmalarından dolayı kentin birçok bölgesindeki yollarda kazı çalışması yapılmaktadır. Büyükşehir Belediyemizin İçme suyu şebekesi yenileme çalışmaları devam ederken eş zamanlı olarak; çalışmaların tamamlandığı cadde ve sokaklarda araçların hasar görmemesi, vatandaşlarımızın tozlardan mağdur olmamaları için yol sulama ve asfalt yama çalışmaları yapıyoruz. Yaptığımız yama sonrası kullanılan yollarda kazılardan dolayı zeminin oturması sağlanacak sonrasında ise üst tabaka asfalt çalışması yapılacaktır. Bununla birlikte Belediye ekiplerimiz Tanır yolu olarak bilinen kırmızı kod düzenlemesi yaparak çalışmaları tamamlanan kuzey yolunda sıcak asfalt kaplamasını tamamlanmıştı. Yapılan yolumuz ile Geçtiğimiz aylarda çalışmaları tamamlanan Altunelma Mahallesi yollarının trafik uyarı çizgi çalışmalarına da tamamladık.” ifadelerinde bulundu.
Editör: Haber Merkezi