Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’in talimatıyla Dağlıca Mahallesi Kekolar Mevki’nde, mahalle sakinlerinin güvenli bir şekilde geçiş elde etmeleri için köprü yapıldı.  

Mahalle sakinlerinin kendi imkânlarıyla önceden yaptıkları köprü güvensiz ve çok büyük tehlikelere sebep olduğundan, yerine daha geniş ve ferah bir köprü yapılarak bu sıkıntı giderildi.

Mahalleli artık daha güvende

Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven beraberinde bulunan heyetle birlikte köprü çalışmalarını yerinde inceledi ve yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Burada daha önceleri,  mahalle sakinlerinin kendi imkânları ile yaptıkları eski, derme çatma bir köprü vardı. Bu eski köprüden geçişte vatandaşlarımızın yaşadığı tehlikeli durumu düzeltmek için hızla çalışmalara başladık ve belediye ekiplerimizin titiz çalışmaları neticesinde genişliği 5,5 metre,  uzunluğu 8 metre ve yüksekliği 3,5 metre olan güzel bir köprü yaptık.  Bu köprüden, hem vatandaşlarımız güvenli bir şekilde geçebilecek, hem de araçlarını veya hayvanlarını da rahatça karşı tarafa geçirebilecekler. Köprümüz,  halkımıza ve mahallelimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.


Editör: Haber Merkezi