Afşin İlçesini yeşillendiren Belediye Park Bahçeler Müdürlüğü, periyodik olarak İlçe merkezindeki mahallelerde çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, yeşil,parkı ve bahçesi zengin olan bir Afşin anlayışı kapsamında, park ve bahçelerde devam ettirdiği çalışmalarını mevcut ağaçların sayısını arttırarak devam ediyor.

ÇOK SAYIDA AĞAÇ TOPRAKLA BULUŞTURULDU
Park Bahçeler Müdürlüğü, peyzajda kullanılan çeşitli ağaç türlerini ve farklı çeşit bitkinin dikim işlemlerini program dahilinde yürütüyor. Ekipler, son bir aylık çalışmalar kapsamında Afşin İlçesinde çok sayıda ağacı toprakla buluşturdu.



Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Belediye olarak İlçenin ağaçlandırılmasına,park ve bahçelerinin yeşillendirilmesine,kaldırım ve orta revujların güzel görünüme kavuşturulması için Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin aralıksın plan dahilinde çalıştıklarını söyledi.Başkan Günen,” İlçemizi güzellştirmek için Park Bahçe Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz,ağaç dikim çalışmalarına devam ediyor.Hedefimiz yemyeşil  Afşin içindir.Bu doğrultuda çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürmekteyiz”dedi. 

Diğer yandan ise,Belediye Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerininin Site 3 mevkinde oluşturduğu Rabia Parkında 2.Etap çalışmaları  devam ediyor.

Ekipler hem havuz kenarları peyzaj çalışmalarını hemde,çiçeklendirme, Ağaçlandırma faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor.

Haber-Selahattin KARAKOÇ

Editör: Haber Merkezi