İstanbul Fatih Belediyesinin organize ettiği 4.Sihirli Mikrofon radyo ödüllerinde Türkiye genelindeki Aday gösterilen Radyolar arasında Kahramanmaraş'ta Afşin Fm Finale kaldı Bölgemizden Tek Final adayı olan Afşin FM. oylamanın bitmesine 4 gün kala ve Bölgemiz tanıtımı için güzel bir adım olacak birinci olması için Kahramanmaraş halkının desteğini bekliyor.
 
Radyoculuk sektörüne hizmet etmek, başarılı radyoları, radyo programcılarını ve radyo programlarını ödüllendirmek amacıyla düzenlenen etkinliğe radyo dinleyicileri www.sihirlimikrofon.org adresinden 20-22 Ocak 2016 tarihleri arasında "Ön Elemeye Katılarak Final Yarışması için hak kazan Bölgemizin en büyük Radyolarından olan Afşin FM " 26 Ocak- 9 Şubat 2016 tarihleri arasında "Oylamaya Katıl" butonlarını tıklayarak ‘’Yılın en iyi yerel radyosu’’ kategorisinde ‘’Afşiin Fm’’ ‘’Yılın en iyi yerel radyosu’’ kategorisinde ise ‘’Maksat Muhabbet – Afşin Fm’’ i seçerek  Kahramanmaraşlılar oylarını kullanabilirler. 


 
Belirtilen tarihlerde yapılacak oylamalar sonucunda birinciliği kazanan radyo, radyocu ve radyo programcıları 11 Şubat 2016'da Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi'nde yapılacak törenle ödüllerini alacaklar. Kahramanmaraş'ın ve Kuzey İlçelerin en büyük Radyosu olan Afşin FM radyosu, "4. Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri"ne aday gösterildi. Afşin Fm'den yapılan açıklamada, radyolarının, Fatih Belediyesince düzenlenen "4. Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri"nde, Yılın En İyi yerel Radyosu ve Yılın en iyi yerel Radyo programı iki farklı dalında aday gösterildiği belirtildi.Açıklamada, "Radyoculuk sektörüne hizmet etmek, başarılı radyoları, radyo programcılarını ve radyo programlarını ödüllendirmek amacıyla düzenlenen etkinliğe dinleyiciler, www.sihirlimikrofon.org adresinden, 26 Ocak- 9 Şubat tarihlerinde oylamaya katıl butonunu tıklayarak oyunu kullanabilir. Belirtilen tarihlerde yapılacak oylamalar sonucu birinciliği kazanan radyo, radyocu ve radyo programcıları, 11 Şubat'ta Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi'nde yapılacak törenle ödüllerini alacak" ifadeleri kullanıldı. 
 
HABER :İsmail BOZDOĞAN
Editör: Haber Merkezi