Zemin etüt ve toprak tesviye işlemini geçtiğimiz günlerde tamamlayan ve alt yapı drenaj çalışmasının tamamlanması ile birlikte sıcak asfalt kaplama işlemine başlanılan yol öğrencilerin hizmetine sunuldu.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven; "Afşin Belediyesi olarak birçok alanda olduğu gibi asfaltlama işi ile ilgili de son sürat çalışmaya devam ediyoruz. Asfalt kaplama çalışmalarımızdan bir tanesi de bu yıl eğitim öğretim yılına ilk defa başlayan Afşin Fen Lisesi yolu. Çocuklarımızın kış şartlarından en az şekilde etkilenmeleri için asfalt kaplama işlemi gerçekleştirdik. 7 metre genişliğinde, 165 metre uzunluğunda yapılan bu yola 250 metre küp sıcak asfalt serildi. Malumunuz kış aylarına giriyoruz. Afşin’de Büyükşehir Belediyemizin alt yapı yenileme çalışmaları devam ediyor.

Vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için alt yapı yenileme çalışmalarının tamamlandığı noktalarda sıcak asfalt kaplama, kimi yerde parke kaplama çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Hava şartları everdiği ölçüde asfalt kaplama çalışmalarına devam edeceğiz. Aynı zamanda kendi beton elemanları fabrikamızda ürettiğimiz parkeleri de aralık, ocak ayı demeden kaplama işlemine devam edeceğiz. Okulumuzun yolu öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve Afşin’imize hayırlı olsun” dedi. 
Editör: Haber Merkezi