Belediye ekiplerince başlanılan parke kaplama yol çalışmaları Beyceğiz de başlayarak hızla devam ediyor. Yerinde inceleme ve çalışmalar hakkında bilgi veren Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven şunları söyledi,” Beyceğiz Mahallemizdeyiz. Seçimin ardından çalışmalarımıza devam ediyoruz. 100 günlük eylem planımız kapsamında Üst yapısı eksik kalan yerlerimizi kilit parke ile sokak sokak tamamlıyoruz.

Önümüzdeki süre içerisinde 100 günlük eylem planımızı hemşerilerimizin önüne sunacağız. 100 gün içerisinde neler yapacağız vatandaşlarımızın takip etmeleri için hepsini yakında açıklayacağız. Yapacaklarımız adım adım geliyor. Daha önce yaptığımız 2 milyon 800 bin metre kare sıcak asfalt ve beton yol çalışmalarımız vardı, eksik kalan sokaklarımız vardı, Beyceğiz mahallesindeyiz, Mahallemiz; alt yapısı yenilenerek geçen yıl üst yapısına kavuştu” dedi.

Çalışmalar tamamı bitirilerek mahalle sakinlerinin hizmetine sunulacak; Asfaltsız yol, parkesiz sokak kalmayacak sloganı ile çalışmalara başladıklarını belirten Başkan Güven sözlerini şöyle tamamladı;” Mahallemizde çok az yerimiz kalmıştı. Onları da şu anda tamamlıyoruz. Önümüzdeki günlerde eylem planımız kapsamında Kırsal mahallelerimizde de çalışmalarımız başlayacak. Tüm Afşin’imize hayırlı olsun” ifadelerinde bulundu.

Mahalle sakinleri yapılan çalışmalardan dolayı memnun olduklarını Başkan Güven’e ve Ak Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bu imkânları ilçemize sağladıkları için teşekkür ettiklerini ileterek hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

Editör: Haber Merkezi