Afşin Belediyesi’nin mahallelerde düzenlediği ramazan iftarları devam ediyor. Ortaklı cami bahçesinde gerçekleştirilen programda her yaştan mahalle sakini ile beraber iftar sofrasında bulunmanın mutluluğu yaşandı.

Örnek bir komşuluk havası sergileyen Ortaklı Mahalle sakinlerinin iftar buluşmasına Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’in yanı sıra, Afşin Belediye Meclis üyeleri, Belediye Birim Amirleri ve çok sayıda mahalleli katıldı.

Başkanı Güven; “Mahalle iftarları bizlere, birlikte aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşatıyor”

İftara gelerek güzel bir ortam oluşturan mahalle sakinlerine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Başkan Güven, “Burada komşularımızla dayanışma ve yardımlaşma içinde olduğumuz bir ayın içerisindeyiz. Mahalle iftarları birlikte aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu bizlere yaşatıyor. İnanıyorum ki bugün olduğu gibi bundan sonra da birlik ve beraberlik içinde bir şeyler yaparsak Afşin’imiz, Ortaklımız ve tüm mahallelerimiz daha da gelişir, daha da büyür. Ülkemizde huzurlu bir Ramazan ayı geçiriyoruz. Ancak bizim gibi olmayanlar var. İslam dünyası acılar içinde bir Ramazan ayı geçiriyor. Birçok ülkede kan ve gözyaşı hâkim. Mübarek Ramazan ayının İslam dünyasında akan kan ve gözyaşının dinmesine vesile olmasını, kardeşliğin huzurun ve mutluluğun hüküm sürdüğü güzel günlerin getirmesini diliyorum. Allah sağlık ve afiyet içerisinde bayrama kavuşmayı, Ramazanlarda tekrar hep birlikte olmayı nasip etsin” dedi.

Editör: Haber Merkezi