Ankara Atatürk Kültür Merkez’inde 1 Ekim Pazar gününe kadar ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek olan ‘2. Kahramanmaraş Tanıtım Günlerinde’ Afşin rüzgârı esiyor.

Afşin’in değerlerini Ankara’ya taşıdıklarını ifade eden Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, “2. Kahramanmaraş Tanıtım Günleri kapsamında Ankara Atatürk Kültür Merkezinde organize edilen etkinlikte Afşin Belediyesi olarak yerimizi aldık. Ziyaretçilerimiz, Afşin’in, Kahramanmaraş’ın muhteşem doğası, turizmi, sanatı, sosyal ve kültürel hayatını daha yakından tanıma fırsatına sahip oluyor. 1 Ekim’e kadar devam edecek olan Tanıtım günlerimiz gün boyunca Ankaralılara UNESCO Dünya Kültür Mirasları listesinde yer alan Esbab-ı Kehf’imizi ve Pazar gününe kadar Afşin’imizin değerlerini sergileyeceğiz. Tüm Ankaralı kardeşlerimizi Kültür Merkezimizin giriş kısmında bulunan Afşin Standına davet ediyor, saygılarımı sunuyorum.”



Kahramanmaraş Tanıtım Günleri’nin açılışına, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, bölge milletvekilleri, Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, ilçe belediye başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.


Editör: Haber Merkezi