Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak ‘’23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ‘’nı çeşitli Sportif Etkinlikler düzenleyerek kutluyoruz. Bunların yanı sıra Ülkemizde her 23 Nisan Kutlamalarında geleneksel olarak gerçekleştirilen Minik Çocukların bir devlet makamında oturtulması faaliyetini de bu yıl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Makamında gerçekleştirdik. Simya Koleji 1-C Sınıfı Öğrencilerinden Ayşe Gülçin Solak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ali İhsan Kabakcı’nın İl Müdürlüğü makamını bir saatliğine alarak İl Müdiresi oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı bu özel gün için şunları söyledi ‘’Ülkemizi düşman işgalinden kurtaran Ordumuzun baş Komutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk Türkiye Cumhuriyetinin Temellerini atarken gerçekleştirdiği Anadolu illeri kongrelerinin ardından Bağımsızlığımızın ve Egemenliğimizin sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisimizi kurmuş ve bu önemli günü Dünya Çocuklarına armağan etmiştir.           

Bizde bu önemli günü çocuklarımız ile şenlik havasında kutluyoruz. Çocuklarımız gençlerimiz ülkemizin zenginliğidir. Gençliğe yapılan her yatırım Türkiye’nin Geleceğine yatırımdır. Bunun bilincinde çocuklarımız Spor Kültürü ile yoğurarak dinamik bir Türkiye geleceği ‘’Güçlü bir Türkiye’’ için çalışmalar yürütüyoruz. Bu gün Öğrencimiz  Ayşe Gülçin Solak ziyaretimize geldi kendisi bugün Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdiresi oldu gelecekte inşallah bu yavrularımızın her biri bir yerlere gelecekler bayrağı ellerine alıp Türkiye’mizi daha ileri taşıyacaklar. ‘’ dedi ve Ülkemiz ve Tüm Dünya Çocuklarının  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını gönülden Kutluyorum diyerek 23 Nisan Mesajını iletti.
Editör: Haber Merkezi