Kahramanmaraş ve Şanlıurfa’da ziyaretçilerini hesaplı ve kaliteli alışverişle buluşturan Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezleri, 5’inci açılış yılına özel olarak şanslı ziyaretçilerini hayallerinin otomobiline kavuşturacak bir kampanya sunuyor. Kahramanmaraş ve Şanlıurfa Piazza’nın ayrı ayrı düzenlediği kampanyaya katılan birer talihli çekilişle sıfır kilometre Toyota C-HR kazanma şansı yakalayacak.

Kahramanmaraş Piazza AVM’de, 1 Aralık 2017 ile 23 Nisan 2018 tarihleri arasında, Şanlurfa Piazza AVM’de ise 5 Aralık 2017 ile 23 Nisan 2018 tarihleri arasında sürecek kampanyaya aynı gün içerisinde toplamda 150 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler katılabilecek. Alışveriş merkezine gelenler yaptıkları her 150 TL ve üzeri alışveriş ile yeni bir çekiliş hakkı elde edecek. 

23 Nisan 2018’de Milli Piyango İdaresi ve Noter huzurunda Piazzalar’da yapılacak çekilişle sahibini bulacak olan Toyota C-HR  alışveriş merkezine gelen her yaştan ziyaretçinin ilgi odağı oluyor.  Eşleri ve çocuklarıyla otomobili inceleyen bazı ziyaretçiler, hayalini kurdukları aracın önünde fotoğraf çektiriyor. Kazanan talihlilerin 23 Nisan 2018’den sonra açıklanacağı çekiliş etkinliğini dileyen tüm ziyaretçiler AVM’de izleyebilecek.

Kahramanmaraş ve Şanlıurfa Piazza AVM’nin lüks otomobil kazandıran kampanyasına sadece Piazza Clup üyeleri katılabilecek. Piazza Clup üyeliği bulunmayanlar ise kampanya noktasında başvuru formunu doldurdukları andan itibaren “hayalleri süsleyen” lüks otomobil kampanyasının talihli adayları arasına girmiş olacak.
Editör: Haber Merkezi