Başkan Erkoç mesajında şu ifadelere yer verdi: “ Bir milletin kökleri tarihinde saklıdır. Türk milleti dünyanın en güçlü ordularına karşı göğsündeki imanı ortaya koyarak büyük destanlar yazmış bir millettir. Bu şanlı destanlar arasında en müstesna yerini alan 12 Şubat Kurtuluş Destanı ise sadece Kahramanmaraş’ın kurtuluş günü değil,  İstiklal savaşımızın temeli, şanlı bir zaferin, milli tarihimizde yeni parlak bir sayfanın açıldığı gündür. 

Asil ve temiz halkımızın esir yaşamaktansa hür olarak ölmek parolasını, milletimizin iradesinin sarsılmaz kudret ve kuvvetinin ispat edildiği mutlu bir gündür. 12 Şubat, milletimizin tehlike ne kadar büyük olursa olsun cesaretinin kırılmadığı aksine arttığını dünyaya gösterdiğimiz günün adıdır. 12 Şubat önce vatan diyenlerin, hedefi büyük Türkiye olanların günüdür. 12 Şubat bugün bizim için acıyla çileyle yoğrulan bu toprakların gerçek sahipleri olan atalarımıza duyduğumuz minneti dile getirmek için bir vesiledir. 

Türk Kurtuluş Savaşı’nın sarsılmaz kalesi olan Kahramanmaraş’ta yaşayan bizler 96 yıl önce verilen zorlu mücadelenin bilinciyle ülkemize, bağımsızlığımıza, şehrimize sahip çıkarak geleceğe sağlam adımlarla ilerliyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, bize bu toprakları vatan kılan aziz şehitleri ve gazileri rahmet, şükran ve minnetle anarak, tüm hemşehrilerimizin 12 Şubat Kurtuluş Bayramını kutluyorum.”
Editör: Haber Merkezi