Onikişubat Merkez ilçesinde yer alan tesissimiz, Butik Gençlik Merkezi formatında Gençlere hizmet veriyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan KABAKCI ev sahipliğinde gerçekleştirilen, basın mensuplarına tanıtım programı saat 09:00 da yapılan kahvaltı proğramı ile başladı. Kahvaltıya Kahramanmaraş Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Asım DEMİRDÖVEN, Onikişubat Gençlik Merkezi Sorumlusu Ali AKSU ve Personellerde Basın Mensuplarına eşlik ettiler. 



Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan KABAKCI 12 Şubat Gençlik Merkezinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. KABAKCI yaptığı konuşmada '' Aileler çocuklarını güvenle Gençlik Merkezlerimize gönderebilir, devletimizin gençlerimize sunduğu bu imkanlardan hiçbir ücret vermeden faydalanabilirler, bizler bu tesisleri gençlerimizin en iyi şekilde kullanabilmeleri için gerekli donanımlarla zenginleştiriyor, deneyimli personel ve kurs eğitmenleri ile temiz güvenilir, evlatlarınızı güvenle gönderebileceğiniz mekanlar haline getirmeye çalışıyoruz.'' dedi.



Ayrıca İl Müdürü KABAKCI Afşin ve Pazacık İlçelerine birer Gençlik Merkezi yapılacağının ve Dulkadiroğlu Merkez İlçesine bir Gençlik Merkezi, Planladıklarının Müjdesini Basın Mensuplarına duyurdu, Kahvaltı sonrasında Basın Mensuplarına derslikler, kurslar, atölyeler, oyun alanları, sinema salonu ve tesis içerisinde yer alan sosyal alanların tanıtımı yapıldı.



Proğram Sonunda 12 Şubat Gençlik Merkezi Önünde Personeller ve Basın Mensupları ile hatıra fotoğrafı çektirildi..
Editör: Haber Merkezi